OWC Thunderbolt 3 Mini Dock
OWC Thunderbolt 3 Mini Dock OWC Thunderbolt 3 Mini Dock OWC Thunderbolt 3 Mini Dock OWC Thunderbolt 3 Mini Dock OWC Thunderbolt 3 Mini Dock

OWC Thunderbolt 3 Mini Dock

OWC
179,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Monipuolinen, suoraan tietokoneen USB-C-liittimestä virtansa saava Thunderbolt 3 -telakka

Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa

Thunderbolt 3 -liittimen kaikki parhaat puolet samassa paketissa

Siirrä dataa nopeasti, käytä samanaikaisesti kahta 4K-näyttöä ja lataa laitteitasi samaan aikaan, kun työskentelet.


Thunderbolt 3 mini -telakka mahdollistaa tiedon siirron 40 GB nopeudella, mikä mahdollistaa nopean tiedonsiirron sekä kahden näytön yhtäaikaisen käyttämisen 4K-resoluutiolla. Saat siis läppärin näytön kanssa käyttöösi kolme näyttöä, minkä lisäksi liittimen kautta siirtyy myös monikanavaääni.


Telakkassa on kaksi USB-liitintä, yksi USB 3 ja yksi USB 2, mikä mahdollistaa USB-liitännäisten lisälaitteiden kytkemisen koneeseen. Tämä mahdollistaa myös ulkoisen tallennustilan liittämisen koneeseesi. Langallisen tulostinten, hiiren, näppäimistön ja kännykän liittäminen onnistuu yhtälailla.


Telakka on helppo kytkeä ja irrottaa. Laitteiden irrotusta helpottamaan on rakennettu OWC Dock Ejector -ohjelma, jonka lataamalla voit varmistua siitä, että esimerkiksi ulkoisen kovalevyn ollessa kytkettynä tietosi ovat aina tallessa ja laitetta irrottaessa et menetä levylle kirjoittamatonta tietoa.


Telakalla on laitevalmistajan tarjoama kahden vuoden takuu.

Arvostelut 0 arvostelua